Liittyminen

Mitä harjoitteleminen maksaa?

  • Harjoittelumaksu on 246 euroa / kausi, jos harjoittelee 3 kertaa viikossa tai useammin
  • Harjoittelumaksu on 186 euroa / kausi, jos harjoittelee 2 kertaa viikossa
  • Harjoittelumaksu on 158 euroa / kausi, jos harjoittelee 1 kerran viikossa
  • Pelkkä jäsenmaksu on 30 euroa / vuosi

Harjoittelumaksuun ei sisälly seuran jäsenmaksu (30 euroa / vuosi). Masterssien tulee olla seuran jäseniä, joten jäsenmaksu maksetaan erikseen. Harjoitusmaksu kattaa kotimaisten masters-kilpailujen starttimaksut. Pelkkä jäsenmaksu antaa vain oikeuden kilpailla, mutta starttimaksut on maksettava itse. Kilpailijoiden on myös maksettava kilpailulisenssi (BlueCard). Jäsenmaksu kattaa sunnuntaiaamujen harjoitteluvuorot sekä Leppävaarassa että Espoonlahdessa.

Eläkeläisille, eli 65 vuotta täyttäneille Cetus Mastersseille jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Harjoittelumaksu on 65-67 vuotiaille 43 eur ja yli 68 vuotiaille 28 euroa kaudessa riippumatta harjoittelun määrästä. Eläkeläisalennus tulee voimaan sen vuoden alusta, jolloin uimari täyttää 65 vuotta.

Vuosi on jaettu kahteen kauteen. Syyskausi alkaa 1.9. ja jatkuu vuoden loppuun. Kevätkausi alkaa 1.1. ja päättyy toukokuun lopussa. Yleensä Cetuksen Mastersseilla on ollut mahdollista käydä harjoituksissa myös kesällä hallien ollessa auki, eli kevätkausi jatkuu lähes koko kesän.

Haluatko mukaan?

Jos haluat liittyä iloiseen joukkoomme tai muuttaa tietojasi lähetä sähköpostia Janille jm.cetusmasters@gmail.com.

www.cetusmasters.fi-domainin varmenne ei ole virallinen selainten hyväksymä varmenne, joten selaimesi saattaa kertoa, että yhteys ei ole turvallinen. Selaimen suojaukseen tarvittava virallinen varmenne on maksullinen, mutta koska emme sitä oikeasti tarvitse, emme siitä halua maksaakaan. Voit kuitenkin huoletta käyttää salattua yhteyttä Internet-sivuillemme.

Jäsentietolomakkeen tarkoitus on yksinkertaistaa jäsenrekisterin ylläpitoa. Olen automatisoinut vastausten käsittelyn ja jäsenrekisterin ylläpito on varsin helppoa. Jäsentietoja ei ole talletettu Internettiin. Jäsentietolomaketta käytetään ainoastaan määrämuotoisten sähköpostivastausten tekemiseen.