Liittyminen

Mitä harjoitteleminen maksaa?

  • Harjoittelumaksu on 246 euroa / kausi, jos harjoittelee 3 kertaa viikossa tai useammin
  • Harjoittelumaksu on 186 euroa / kausi, jos harjoittelee 2 kertaa viikossa
  • Harjoittelumaksu on 158 euroa / kausi, jos harjoittelee 1 kerran viikossa
  • Pelkkä jäsenmaksu on 30 euroa / vuosi

Harjoittelumaksuun ei sisälly seuran jäsenmaksu (30 euroa / vuosi). Masterssien tulee olla seuran jäseniä, joten jäsenmaksu maksetaan erikseen. Harjoitusmaksu kattaa kotimaisten masters-kilpailujen starttimaksut. Pelkkä jäsenmaksu antaa vain oikeuden kilpailla, mutta starttimaksut on maksettava itse. Kilpailijoiden on myös maksettava kilpailulisenssi (BlueCard). Jäsenmaksu kattaa sunnuntaiaamujen harjoitteluvuorot sekä Leppävaarassa että Espoonlahdessa.

Eläkeläisille, eli 65 vuotta täyttäneille Cetus Mastersseille jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Harjoittelumaksu on 65-67 vuotiaille 43 eur ja yli 68 vuotiaille 28 euroa kaudessa riippumatta harjoittelun määrästä. Eläkeläisalennus tulee voimaan sen vuoden alusta, jolloin uimari täyttää 65 vuotta.

Vuosi on jaettu kahteen kauteen. Syyskausi alkaa 1.9. ja jatkuu vuoden loppuun. Kevätkausi alkaa 1.1. ja päättyy toukokuun lopussa. Yleensä Cetuksen Mastersseilla on ollut mahdollista käydä harjoituksissa myös kesällä hallien ollessa auki, eli kevätkausi jatkuu lähes koko kesän.

Haluatko mukaan?

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla Cetuksen verkkokaupassa jokin yllä kuvatuista harjoittelumaksuista. Verkkokauppaan pääsee tästä linkistä. Ellet vielä ole Cetuksen jäsen, sinun tulee hankkia myös aikuisen tai eläkeläisen jäsenyys. Jäsenyyden voit hankkia täältä.

Ennen liittymispäätöstä on mahdollista tulla tutustumaan harjoituksiimme kaksi kertaa. Tiedot harjoitusten ajankohdista ja sijainneista löydät harjoittelusivulta.

Jos sinulla on kysyttävää liittymisestä, niin lähetä sähköpostia Janille masters@cetus.fi