Treeniapulainen: Speedo-nilkkaremmi

Speedon välinevalikoimaan kuuluva nilkkaremmi kiinnittyy tarrakiinnityksen avulla helposti ja pitävästi nilkkojen ympäri. Se sopii hyvin niille, jotka haluavat tehostaa ylävartalon käyttöä etenkin vapaauinnin harjoittelussa. Erityisesti liian laajaa ja epäsymmetristä potkimista voidaan lähteä korjaamaan yksinkertaisen remmin kanssa, jonka voi myös korvata itse tehdyllä kuminauhakiinnityksellä tai vastaavalla. Toisaalta valmis nilkkaremmi toimii paremmin kuin monet omat aikaisemmat kiinnityskokeilut, joissa erilaiset kuminauhat ovat napsahtaneet poikki ja naru hiertänyt nilkkaa. Esimerkiksi pullareita ja käsivetolättäreitä käytettäessä jalat pysyvät remmin kanssa paremmin paketissa tehostaen keskittymistä vartalonkiertoon, käsivetoon ja virtaviivaisen asennon optimoimiseen. Speedo-nilkkaremmi maksaa noin 10 euroa ostopaikasta riippuen.
http://www.speedo.com
Teksti: Marko Lysmä Kuva: Speedo