Arvokisoista tiedottaminen

Cetuksen mastersit voisivat SM- ja muissa arvokisoissa huolehtia jatkossa siitä, että yhdelle lomakkeelle tai Facebookiin koostetaan kisojen aikana ja viimeistään lopuksi mitalistit ja mahdolliset henkilökohtaiset ennätykset, Cetus-ennätykset ja kovemman tason ennätykset (SE, PE, EE, ME) jopa lyhyillä uimarin kommenteilla höystettynä.

Menestyksestä on mahdollisten kuvien kera hyvä tiedottaa ja saada seuralle näin hyvää julkisuutta paikallisessa mediassa, esimerkiksi Länsiväylä-lehdessä ja sen verkkosivuilla sekä muissa aviiseissa.

Tuloslistojen ja suuren uimarimäärän läpikäynti on muussa tapauksessa haastavaa ja saattaa aiheuttaa unohtamisia ja/tai virheitä, joten tehdään tästä uusi hyvä tapa tehostaa tiedotusta ja vähentää virheiden mahdollisuutta. Näin kaikki saavat ansaitsemaansa ”julkisuutta” ja muutenkin tietoa voidaan jakaa jopa laajemmin.

Ennätyslomake on tulostettavissa Cetus Masters Facebook -sivuilta.