Cetus Masters uusi sivusto

Uimareita pitkään palvellut cetusmasters.fi -sivusto jää pitkän palveluksen jälkeen historiaan. Sivuston keskeinen materiaali menneistä kilpailuista, tapahtumista ja leireistä säilytetään, mutta kaikkia aineistoja ei tulla siirtämään uudelle paikalleen. Materiaali on myös suureksi osalta vanhentunutta.

Kaikki keskeisimmät ja suosituimmat toiminallisuudet kuten kausisuunnitelma, harjoitusohjelmat ja päivän uintiohjelma toimivat kuten ennen ja jopa paremmin. Uudella järjestelyllä saadaan kustannussäästöjen lisäksi kaikki keskeinen aineisto cetus-fi -sivuille ja yhteen seuran muiden materiaalien kanssa. Toiminnasta kiinnostuneiden on myös jatkossa entistä helpompi löytää mastersien materiaaleja Cetuksen virallisten sivujen kautta.

Uusi sivusto mahdollistaa myös entistä visuaalisemman ympäristön mastersien uutisoinnille ja muulle aineistolle. Toiveita, kommentteja, parannusehdotuksia, vinkkejä ja rakentavia ehdotuksia voi lähettää marko.lysma@cetus.fi.